Subscribe Us

Qızlıq Pərdəsi Necə Pozular?

Ölkəmizdə qızların beynində ən çox sual yaradan problemlərdən biri qızlıq pərdəsidir. Görəsən pozuldumu qorxuları bəzən onların intihar etmələrinə belə gətirib çıxardır. Bu kədərli hadisələrində yaşanmasının təbii ən birinci səbəbi bu mövzularda məlumatsızlıqlarıdır. Bu yazımızda qızlıq pərdəsi ilə əlaqəli saytımıza ünvanladığınız sualları cavablandırmağa çalışacağıq. Hamınıza sağlam və xoşbəxt günlər arzu edirəm.

SUALLARINIZI BURA YAZA BİLƏRSİNİZ: nezrinceferova560@gmail.com

Qızlıq pərdəsi vaginanın girişindən bir neçə santimetr içəridə, ortası dəlik, soğan pərdəsi incəliyində bir pərdədir. Vaginaya bu pərdənin ortasındakı dəlikdən daha böyük hər hansı bir şey, bir neçə santimetr girdiyində, bu pərdə kənarlara çəkilir, yəni pozulur. Vaginaya girənin, penis, barmaq, tampon ya da başqa bir cisim olması vəziyyəti dəyişdirmir.
Qızlıq pərdəsi vagina divarlarına doğru çəkilərkən, üzərindəki damarlar çatlayır və bir neçə damla qan gəlir. Bəzi qızlıq pərdələri elastikdir, damar çatlaması olmadan kənarlara çəkilə bilər və qanamazlar.
Qanama ümumiyyətlə vaginaya ilk giriş əsnasında olar, ilk girişi izləyən həftə içindəki girişlərdə də təzə yara səbəbiylə kiçik qanamalar ola bilər. Daha nadir olaraq, ilk giriş qismi ola bilər və maraqsız bir zamandakı tam girişdə yenidən qanama ola bilər.

Qızlıq pərdəsi nədir?
Qızlıq pərdəsi təbiət tərəfindən vaginanın giriş qisiminə yerləşdirilmiş olan və qəti vəzifəsi bilinməyən bir səthdir, bəzi elm adamları aybaşıya qədər vaginanı və rəhmi çöldən gələ biləcək mikroblara qarşı qoruyan bir meydana gəlmə olaraq, bəziləridə yalnız bir səth qalığı olaraq qiymətləndirərlər.

Quruluşu nədir?
Qızlıq pərdəsi, mukoza dediyimiz ağız içi quruluşuna bənzəyən bir quruluşa malikdir.

Hər kəsdə qızlıq pərdəsi vardırmı?
Bəzi qadınlarımızda doğuşdan olmaya bilər.

Qızlıq pərdəsi haradadır?
Qızlıq pərdəsi vaginanın (dölyolu) girişində təxminən 1-2 sm. içəridədir.

Hər kəsin qızlıq pərdəsi eynidirmi?
Xeyr, qadından qadına çox böyük fərqliliklər göstərə bilməklə birlikdə müəyyən altı-yeddi növə ayıra bilərik. Bunlar:

Qızlıq pərdəsi əlaqə xaricində nə vaxt cırılar?
-Əlaqə xaricində nadir olaraq bəzən uzaq şərq idmanı, gimnastika kimi aktiv və normalın xaricində qıç açma hərəkəti edənlərdə, qəza və bəzən yıxılmalarda cırıla bilər.

Cırılan qızlıq pərdəsi sonra təkrar bağlanarmı?
-Xeyr, fərqli bir quruluşa sahib olan qızlıq pərdəsinin cırılan qisimləri heç bir zaman özbaşına təkrar birləşməz.

Masturbasiya edərkən cırıla bilərmi?
-Əgər içinə bir şey soxmadan yalnız sürtünmə yoluyla masturbasiya edirsinizsə cırılmaz.

Qızlıq pərdəsi barmaq girməsindən zərər görərmi?
-Bu qızlıq pərdəsinin tipinə bağlıdır, bəzi qızlıq pərdəsinə heç bir şey olmayacağı kimi, bəziləri də cırıla bilər.

İlk əlaqədə çox ağrı verərmi?
-Ümumiyyətlə bu sizin partnyorunuzla nə qədər uyğunlaşma içində olduğunuza və qızlıq pərdəsinin tipinədə bağlı olmaqla birlikdə yavaş hərəkət ediləcək olsa çox bir ağrı verməz.

Birdən cırılmazsa?
-Cırılmazsa bir ginekolog tərəfindən keyidilərək sizə heç bir ağrı verilmədən açıla bilər.

İlk əlaqədə qızlıq pərdəsinin ağrısından çox qorxuram, nə edə bilərəm?
-Yoldaşınızla razılaşaraq bir ginekoloqa gedib, o qızlıq pərdənizi keyidərərək sizə heç bir şey hiss etdirmədən aça bilər.

Çox qanayarmı ?
-Xeyr, çəhrayı rəngli (vagina ifrazatları ilə qarışdığı üçün qanın rəngi açılar) bir neçə damla qan gələ bilər.

Birdən qanama dayanmazsa?
-Çox qalın qızlıq pərdələrində bəzən ola bilməkdədir, həkimə müraciət etsəniz o lazımlı müdaxiləni edərək qanamağı dayandıracaq.

Qızlıq pərdəsi tikilərmi ?
-Bəli, qızlıq pərdəsini tikirlər.

Qızlıq pərdəsini kim tikər və ya tikilə bilər ?
-Qızlıq pərdəsini yalnız bir qadın doğum mütəxəssisi tikər.

Tikilən bir qızlıq pərdəsi 100% qanayarmı?
-Bəli, əgər bu işin mütəxəssisi tərəfindən tikilmişsə tikilən bir pərdə 100% qanayar.

Tikilən bir qızlıq pərdəsinin tikildiyi əlaqəyə girəcəyim adam tərəfindən aydın olarmı?
-Qətiliklə xeyir, yalnız qadın doğum mütəxəssisləri və ya tibb mütəxəssisləri bunu anlaya bilər

Qızlıq pərdəsi tikilməsi üçün əlaqə sayının və ya nə qədər müddətdir əlaqəyə girildiyinin əhəmiyyəti vardırmı?
-Xeyr yoxdur, uşaq doğurmuş qadınlarda daxil bu qızlıq pərdəsi tikirlər.

Qızlıq pərdəsi tikişi ağrıdırmı? nə qədər vaxt alar? necə bir əməliyyatdır?
-Xeyr ağrımaz, siz yatırdılaraq və ya o bölgə keyidilərək edilər, 10 ilə 30 dəqiqə vaxt alar, əməliyyatdan sonra rahatlıqla gedə bilər və ya işləyə bilərsiniz. Heç kimsə sizin belə bir əməliyyat keçirdiyinizi anlamaz.

Qızlıq pərdəsi əlaqədən nə qədər zaman əvvəl tikilməlidir?
Bu qızlıq pərdənizin tipinə və həkiminizin edəcəyi əməliyyatdan asılıdır, bəzən bir neçə ay əvvəl, bəzən bir neçə gün əvvəl bəzəndə bir il əvvəl tikmək lazımdır.

Tikildikdən sonra nələrə diqqət yetirmək lazımdır? Duş və sairə kimi şeylər zərərlidirmi?
Xüsusi bir şey tələb etmir, ilk bir neçə gün həkiminizin məsləhətlərinə uyğun hərəkət etmək lazımdır, rahatlıqla bir neçə gün sonra duş ala bilərsiniz.

Qızlıq pərdəmə özüm baxa bilərəmmi?
-Xeyr ,uyğun mövqedə durduğunuzda ayna köməyi ilə yalnız görə bilərsiniz lakin tibbi məlumatınız qeyri-kafi olduğu üçün heç bir şərh edə bilməzsiniz.

Kim baxa bilər?
-Yalnız bir qadın doğum mütəxəssisi bu mövzuda sizə köməkçi ola bilər.

Baxma əsnasında ağrıyarmı? və ya zərər gələ bilərmi?
-Heç bir ağrı hiss etməyəcəyiniz kimi, heç bir zərərdə gəlməyəcək. Bu mövzuda bir şübhəniz və ya çətinliyiniz varsa müayinəyə gedin. Kimsə bu mövzuda müayinə olmanızı qəribə qarşılamayacaq.


SUALLARINIZI BURA YAZA BİLƏRSİNİZ: nezrinceferova560@gmail.com

Post a Comment

146 Comments

  1. BES ONU NECE BILMEK OLAR KI HEC ELAQEYE GORMEMISINIZ AMMA KI COXU MAYE GELIR. NECE BILMEK OLAR KI QIZLIQ PERDESI CIRILMAYIB????

    ReplyDelete
  2. salam men ilk defe bir oglanla oldum amma mende qizliq perde yox idi bilmirem nece oldu. indi ancaq fikirlewirwm ki bu nece ola biler.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Elastik olub ona gorede qan gelmiyib nomraldi zerbe guclu olanda qan gelir

      Delete
    2. Salam men yoldawimla ilk elegadeoldum acildi ama gan gelmedi bu normaldimi

      Delete
  3. Salam menim 21 yawim var men 18 yawimda oz isteyimle bir oglanla oldum. Amma mende qizliq perdesi yox idi. O gunden fikir meni goturub ki, men kimle olmuwa amma 100% hec kimle olmamiwa. bes bu nece olu axi xahiw edirem meni bawa salin. Eger men ere getseydim indi gel oglan evini bawa sal ki, hec kimle olmamiwam. Mene bir meslehet verin. (Anadan gelme qizliq perdesi olmayan qizda qizliq perdesi berpa etmek olar???????)

    ReplyDelete
  4. men eleqede olmamisam ama qorxuramki nese zerer etmisem qanama olmayib ama nese ola biler?

    ReplyDelete
  5. bir qizda perde acilandan sonra nece defe elaqaye girsem o cinsiyyeti aralana biler yeni bowluq kimi ola biler?darliqdan cxmani soruwuram

    ReplyDelete
  6. salam. xais ediram sualimi cvblandirasiniz. men masturbsiya etmisam ve barmaqimla hette icerida salmisa 2 smdanda cox.ama hec bir aqri ve qan olmayibdi.indi icimda dhsat qorxu var menim.ola bilerki acilsin?guzguda baxmisam desik var.plz bir cvb yazin



    Güzüudə normal qaydada görmək mümkün deyil
    ola bilər ziyan dəysin ola bilsin dəyməyib
    Ginekoloqa getməyi məsləhət görürəm

    ReplyDelete
  7. mene bir shey maraqlidir eger cinsi elaqe olmadan cirilibsa qizliq perdesi onu hekim ayrid ede bilirmi penisle cirilib ya yox?

    ReplyDelete
  8. men bir qizla elaqede olmuwam elimle onun cinsi orqanina toxunmuwam daha sonra onun cinsi orqanindan 1,2 damci qan gelib? bu ne ola biler? nezerinize catdirimki qiz 3 aydan coxdur ki xestelenmir?

    ReplyDelete
  9. salam ginikoloq men nece gelib size yoxlana bilerem? elaqe nomrenizi vere bilesiniz?

    ReplyDelete
  10. qizliq perdesinide tikmek mumkun oldu bes biz hardan bilekki sevdiyimiz bizden qabaq kimlese olub yoxsa yox bunun ucun mutleq hekim lazimdi? Eger qiza desek ki hekime gedek ele evelceden prablemler yasanacaq meni inamsizliqla gunahlandiracaq ve cox gumanki ayriliga gelib cixacaq bunu ozumuz nece bile bilerik komek edin yoxsa indi heckime iznam yoxdu cox gumanki ozuvuzde buna sahidsiz isder oglana isdersede qiza

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ele problemde budu qaqa.Hekimler tikir buraxir ne bilesen nedi necedi.

      Delete
  11. Salam.men oz cinsiyyet organima iki barmaq soxmusam,ama qan gelmeyib,sizce qizliq perdem cirilib?cunki esitdiyime gore bezi qizlarda qizliq perdesi olmagina baxmayaraq qan gelmeye biler.cox qorxuram mene bir meslehet verin neolar

    ReplyDelete
  12. xosh gorduk. men bir qizla elaqede oldum. onun tikdirdiyini hiss eledim. ve qiza dedim tikdirdiyini bilirem hede qorxu geldim dediki he tikdirmisem. sual verdiki mene hardan bildin? Dedimki birinci defe penisi daxil edende sanki Jilka sapa deydi. ondan bildim. umumiyyetle qan gelmirse etibar etmeyin. cunki shubhe qalacaq. yaxshisi budur qan gelsin. birdeki penisi daxil edende cox yavash daxil edin diqqetle fikir verin gorun hansisa nazik bir sapa ilishir? duzdur deyirlerki sapi ele tikirlerki bilinmir. amaki hardasa penise toxunur. tesekkurler her birinize

    ReplyDelete
  13. salamlar...qizlar qorxmayin cun ki menim de basima bele bir sey gelib men oz sevdiyimle elaqede olmusam ama perdem vardi hec keslede hec vaxt elaqede olmamisam ama coxxx az qan gelib menden ama ele adam var ondan cox gelir goresen niye eeee????mene subheli qaldi....hemde duzdur ele qiz var onda perde olmur....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mende de olub az qan gelb ama nie ele oldu bilmirem

      Delete
  14. Salam bir gun hundur gerden yixildim ve menden qan geldi ne olduqunu bilmedim sizce bu ne ola biler xahis edirem mene meslehet veresiniz ilk once tessekur Gulnar Salmanli

    ReplyDelete
    Replies
    1. Qizliq perdesi olmasi tam olaraq demek olmaz,qadin mutexessisine muraciyet etseniz yaxsi olar

      Delete
  15. qizliq perdesi tikilenden sonra ne qeder muddet bagli qala biler?

    ReplyDelete
  16. Salam.men niwanlimla toydan 4 5ay qabaq elaqede olmaq istiyirem.nece edimki toya kimi hamile qalmiyim?sperma icme axmasa bu mumkundu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sperma bezen bir damci bele dusmesinden yarana bilir,elave melumat +994552429829 whatsapp

      Delete
  17. bacis noolar mene komek ed sennen sohbet elemek isdirem imkan varsa mailime yaz gozleyecem

    ReplyDelete
  18. men oglanimla polovinka olmusdum,men qizliq perdesi acilsa nece hissler kecirerem ?onu bilmey isteyirem..yeni ele ola bilerki qizliq perdesi acila amma men hiss etmeyim...onu nece bilmey olar?xahis edirem mene bir cvb veresinizzz

    ReplyDelete
  19. men de size gelib yoxlanmaq isterdim.elaqe nomrniz varmi sizin?

    ReplyDelete
  20. salam menim 21 yasim var bir defe istediyim oglanla surtusme ile olmusam bir az hiss etdim agri ancaq icime cox girmemisdi bir balaca ucu ve eve geldim gordum bir kapli menden qan gelib..sizce menim qizligim pozulub amma ikinci defe oglanla olanda oglan yoxladi mene dedi qorxama hec birsey yoxdu xais edirem cavab deyesiz men ne edim....evvelceden tesekkurunu bildirim

    ReplyDelete
  21. salam.menim problemim ehtiras pipiklerimin bir az sallaq olmasidir ve bu da meni hedsiz narahat edir.xahis edirem bu haqda mene melumat vererdiz.tesekkurler

    ReplyDelete
  22. salam mende bir oglanla birlikde oldum,bir az qan geldi,amma hec agri olmadi.fikirlesiremki yeqin perde acilib.men onu tikdirsem,olan onu basa duser toy vaxti?o hekimdi bile biler sizce elaqede olan vaxt.?birde onun qanamama ehtimali var??sag olun

    ReplyDelete
    Replies
    1. mendede bele bir sey olubb...nolar menede komek edin cooox qorxuram...mendende azca qan gelib ama hec bir agrim olmayib...açilmişam men???

      Delete
  23. men oz cinsiyet orqanima barmagimi tamam salmiwam, edet qanimin gelib gelmediyini yoxlamaq ucun, cunki bilmirdim ki o ele yaxinda olur, indi oyrendim ve cox qorxuram, ama qan zad gelmeyib, sizce nece olar? xahiw edirem mutleq cavab yazin
    cox xahiw edirem mutleq cavab yazin, cunki cox qorxuram


    E-mail ilə cavab göndərildi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam menede bele bir wey yaşanıb olar menede cavab yazasınız ?

      Delete
    2. Salam mende marmağimi cinsiyet orqanima salmişam çox qorxuram eslinde ay başimi yoxluyurdum bilseydim etmezdim uşaq vaxdi olub yadimdadiki barmaqimi tam saldim qan geldi ama bilmirem o an geldi yoxsa aybaşi idi o yadimda deyil sizce pozular çox narahatam eslinde xaiş edirem bir cavab verin

      Delete
  24. xahiw edirem mene aciq cavab yazasiniz, bunu yazdigima utaniram ama deqiq oyrenmek isteyirem, hec neden qizliq perdemin pozulmasi dehwet olar, men nece inandira bilerem adamlari. offf, barmagim tam orqanima daxil olub, pozulmuw olar? xahiw edirem aciq cavab yazin, cox qorxuram,eer pozulmuw olarsa yazin, cavab gozleyirem, sag olun

    ReplyDelete
  25. tikdirmek neceye olur?ne qeder pula tikirler? xais edirem cavab yazin

    ReplyDelete
  26. Salam men bu serhleri oxudum prosta deli oldum Qizlar utanmir bu nedi biri deyir sevgilimle bele etdim birdi deyir barmaqim bele oldu.bu nedi bu qeder terbiyeiz olub getmisiz prosta oglanlara yaziqim gelir coooox cunki o yaziq nebilsin ki bu qiz temizdi yoxsa yox ele o qizlara gore hamisini adi batir deyirleki eshi hami eledide ama xeyr men oxuyaar ALLAH HAQQi deli oluramee bu ne qilzardi sizin 18-19 yasiniz var goru neler edirsiz.sizin geleceyiniz nolacaq bes eminsen o oglan szi alacaq yox elbedeki niye alir gedib temiz qiz alarda ilk defe onu toyunda olar sadece UTANIN...

    ReplyDelete
  27. Men heckimlebiryerde olmamiwam sadece birdefe orama teziq oldu qacanda elimde uzun cubuq vardi elimden cixdi oramda direndi ama cox aqridi birazda qanadi ustunden10il kecib7de oxuyurdum indi niwanliyam hamiya qismet olsun ama cox qorxuram1)onda nese olmuyubki?temizliyime eminem ama nese problem olsa2) nece inandiracam?birde cinsiyyet dodaqlarimin arasi qaradi o3)elemi olmalidi yoxsa neylese yumaliyammi?evlenende bundan utaniram 4)adamin yoldawi cinsiyyet dodaqlarina baxirmi?

    ReplyDelete
  28. oglanim barmagini orAma soxub amma qan gelmeyib bu qizliq perdesinin pozulmasi ola bilermi.Xahis edirem cavablandirin

    ReplyDelete
  29. qizlar eger gelecekde problem yawamaq istemirsinizse yaxwisi budu evvelden o sehvkeri etmeyin.xowunuza geler evleneceyiniz oglan size kimi 100 dene qiz deyiwsin?

    ReplyDelete
  30. Esas mesele o deyil ki tikdire bileceksiz vessalam. Esas mesele odur ki toy gecesi oqlan shubhelenmesin. Eger bey tecrubelidirse,intim heyatinda kifayet qeder tecrube yiqibsa, istiyir qanasin,istiyir perde gucle pozulsun ne bilim istiyir hecneye ilishmesin xeyiri yoxdu. Cunki artiq qiz cinsi elaqede olubsa tikdirse bele onun ushaqliq yolu genishlenir.Lori dilnen desek dar olmur.bax onda bilmek olar ki heyatinda ilk kishi deyilsen! Commentiniz varsa yazin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bes yaxwi deyirsen qeniwlenib. bes onda oglanla olub sonra 1 ay heckimle olmayib ozude vaqinasida tebietden dardirsa onda nece anlamag olar ay Orxan ?

      Delete
  31. OXUDUM MEN DE BURDAKI MELUMATLARI PAAAAAAAH MELUMATSIZLIQ COOOOOOOOX PISDI DIYIREM GOR BIZIM QIZ;ARI NE GUNE SALIR MELUMATSIZLIQ!!!!!!!!BURDA YAZILANLARIN DA FIKIRLERINE HORMETLE YANASHIRAM VE BIRI VAR E ADSIZ ONA DA DIYIREM KI adsiz deyirmanda xoruz oler!!!!!!!ezizim get agillan gelersen!!!!!!

    ReplyDelete
  32. qizliq perdesi ne bilim ne bu ne axmaq fikirler,dushuncelerdi.bosh sheydi.nece xoshbextsense ele de yasha 3-5 gunluk dunyadi hamimiz oleceyik,hamimizin axiri qara torpaqdi ve xoshbex-bedbext olmaqda hech neden asili deyil sadece alin yazimizdi!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Birincisi sen agilli yox agilsizsanki duwunursenki axirimiz qara torpag ve 3-5 gunluk dunyadi. Sene olum qismet olsa sonrasida yaniki hesab gunu onda deyersen nese deye bilsen ay bedbext

      Delete
  33. Salam men yeni evlenmişem,yoldaşımla olmuşam mende qanama olmayıb ama gün erzinde az az qan gelib,ustunden bır nece gun kecıbşeaqede olanda mene cox agrı verir,ele bilki harayasa direnir,mene ele qelirki perde cırılmayıb,sizce ele şey ola bilermi???ama tam axıra kimide gedır,menim bu ışden hec başım cıxmadı

    ReplyDelete
  34. biyabirçılıqdı ki, bu nədi??? ozuvuzu tikdirməklə sadəcə haqqa girmiş olacaqsınız, aldatmaq nəyə lazımdı? sizi sevən adam oldugunuz kimi qəbul edəcək. dürüst olun. ciddi fikiri olan oglan toydan qabaq yaxınlıq etmir. sevgi gözüvüzü kor eləməsin.

    ReplyDelete
  35. salam.anal seksle mesgul olarken qizliq perdesi cirila biler?

    ReplyDelete
  36. nigar sene deyesen cox maraqlidi bu sual..???deyesen bawina gelib..atalar demiwken bawina gelelen bawmaqci olar..

    ReplyDelete
  37. salam olsun butun qizlara ay qizlar birce onu demey isdeyirem agili olun yaziqsiz cavansiz ehtirasiniz var vaxt gelecekde lap deyek kigizletdiz bilmedi oglan bes siz qocalacaqsiz gelecek vijdaniniz nece yol verecek buna utanin ay bezi qizlar eyer demey olarsa????????????????????

    ReplyDelete
  38. Qizin evvel oglanla olub olmagini bilmek cox asanda bunu ancaq 1 ci defe toy gunu seksle mesgul olan bilmeye biler bunun ucun genc yaslardan ozuvu inkisaf eletdirmelisen.Sadece olaraq 1 az diqqetli olanda her sey aydin olur ki qiz senden evvel biriyle olub ya yox

    ReplyDelete
  39. he maraqlidi ki yaziram xahis eliyirem cavab yazasiniz?

    ReplyDelete
  40. evvala hamiya salam. Xarice lag edirik ama özümüz onlari kechmiwik.Bura hele 5 nefer qiz yazirsa,real heyatda belke 50min qizin problemi var.Qizlar kayfin tuturlar,bir wey olan kimi oglanin üstüne atirlarki meni yoldan cixardi.bes senin aglin?indiki zamanda hech kimin zorlamaga duxi chatmaz.Achiq olub ere gedenler az deyil.indiki zamanda bowanmiw qadinida alirlar.Evlilikden qabag seks elede yaxwi deyil,sonradan sizde wübhe yaranacaq,qizlar ise özlerin fahiwe kimi hiss edecekler.. Dürüst olmaga chaliwin Yalan zeka iwidir,dürüstlik ise cesaret.Eger zekan chatmirsa yalan daniwmaga,cesaretini istifade edib dürüst olmagi sina....[viktor huqo].. Insanlar chox deyiwdi diqqet yetirmek lazim. Biriyle el görüwdükden sonra bewide yerindemi deye barmaqlarini saymaq mecburiyyetindesen [Tolstoy]

    ReplyDelete
  41. Nigar Cavab emaila göndərildi

    ReplyDelete
  42. salam men bir sual maraqlidi Qizda perde ne qeder derinde ola biler maksimum ?natamam yasama halinda yavas yavas olsanda perde pozula biler?acildiqdan sonra qadinda ilk gunlerde oturanda agri ne hallar ola biler xais edirem mene etrafli cavab yazasiniz

    ReplyDelete
  43. Ozum olum,biabirciliqdi eee?adam utanir yere girir,deyek ki tikdirdiz getdiz ere,mal eriniz de hiss elemedi,bes sizin vicdaniniz?Gelecekde uwaqlarinizin uzune nece baxacaqsiniz?

    ReplyDelete
  44. Salam.men bir qızla sevgi münasibetində olmuşam.əlaqədə olan zaman penisim vaqinaya qismen daxil oldu.qızın biraz ağrısı oldu amma qan axmadı.
    1.bu zaman qızlıq perdesi pozula bilərmi?
    2.qız bakirə vaxtı usağa qala bilərmi?


    Pozula ve ya zədələnə bilər. Həmin an boşalma olubsa hamilə qalma ehtimalı var. Qızlıq pərdəsi pozulmadan hamilə qalmaq mümkündür

    ReplyDelete
  45. Zinakar kişi ancaq zinakar, yaxud müşrik bir qadınla evlənə bilər. zinakar qadın da yalnız zinakar, yaxud müşrik bir kişiyə ərə gedə bilər. Bu (belə bir evlənmə), möminlərə haram edilmişdir.
    Qizlarimiz bunu edirsiz bu biabircililqari edirsiz ALLAHA c.c ne cavab vereceksiz he? bunun altidnan nece qalxacaqsiz.??? ALLAH sizleri baxishlasin..

    ReplyDelete
  46. Evlenmemisden evvel eger 1 oglanla yatmisansa heyatdan basi cixan oglan bunu sirazi basa dusur ve qiz ele hemin gece yengesinide vurur qoltuguna Ya Allah deyir

    ReplyDelete
  47. xahis edirem mene e-maile yazin, men orda sizden bir shey sorusmag isteyirem. cox xahis edirem

    ReplyDelete
  48. Leylosh, Sizin emailiniz düzgün deyil

    ReplyDelete
  49. he uzr isteyirem bu unvana gonderin. herf sevhi olub

    ReplyDelete
  50. salamlar men bilmek isteyirem ki mazaxiya neden bash verrir? menim normal sexsle de meshqul olmaga hevesim var amma cox az dushunduyum yalniz qadin ayaqlari kalkotkasi opmekdir hetda ayaqqablarini da opmek isteyirem amma adice qizin eline ve bedenine toxunan da ehtirasim qalxir amma isteyim deyil normal elaqe sevmirem

    ReplyDelete
  51. birde bilmek isteyirem ki bu nece ola biler ki men xasiyetce qadinin alide kishi uzerin de hokmranliq etmeyine pis baxiram qadinin dan qorxan ve ya sozuyle oturub durmaga qarshiyam amma seksual olaraq het da qadinin ayaginin altina yixilmagi da cox sevirem bu hissi ozum den nece kenar ede bilerem ozume nifret edirem bu da meni cox sixir

    ReplyDelete
  52. elaqe nomre 055 6938543
    Amciq ustasi dindig delisi Dr Anar.Diwiynen perde tiken.buyurun suallarini elaqe saxliyib oyrenin

    ReplyDelete
  53. maraqli saytdir xosuma geldi hersey eladir ilk defedir bu tip sayt gorurem

    ReplyDelete
  54. Münasibətlərin bu cür dəyişdiyini bilmirdim. İnanmazdım. Bilmirəm bu yaxşıdır, yoxsa pis.

    ReplyDelete
  55. sema xanim men 1defe internetde oxumudm ki ele insanlar varki onlarda anadangelme qizliq perdesi olmur oxuyanda mende mehettel qalmiwdim

    ReplyDelete
  56. Salam men istediyim oglan barmagini vaginama salanda bir defe qan geldi bir az ginekoloqa getdim, dedi perde zedelenib, bu yaxinda eyni shey yene tekrarlandi. Sizce perde artiq tamam cirilib? Xahis edirem cavab verin.
    P.S. bir sheyi qeyd edim ki, penisi ile oraya daxil olanda hec vaxt qan gelmeyib. Hekimin dediyine gore mende oraya girish formasi ya yolu rahatdi

    ReplyDelete
  57. qizlar zifaf gecesinden qorxmayin,her sey ela olucey,bir haldaki omur boyu arzuladiginiz seydi))))))

    ReplyDelete
  58. salam men oglanla elaqede olmusam amma qan gelmeyib. indi men acilmisam yoxsa,yox???

    ReplyDelete
  59. salam men oglanla oldum niye qan gelmed?? axi bundan evvel heckimle olmamisam. agrida hiss etmedim mene cox qaranliq qalib bu mesele. mene etrafli melumat verin bu haqda cox xahis edirem.

    ReplyDelete
  60. meni bir oglan isteyirdi ama men istemirdim o bir gün meni qacirtdi ve mene arxadan tezyiq gosterdi bunun qabaqa hec bi zereri deymezki? birde qabaqdan salmaq isteyende tez onu iteledim qacib ozumu onun elinden qurtardim hece olmazki cox qorxurdum? ele bu maile yazin zehmet deyilse

    ReplyDelete
  61. salam.men arxadan ayaq uste biri ile olmusam spermasini tokub iceri amma bilmirem desiye salib ya yox,bir defe geldim eve gordumku 1-2damci cehrayi rengde qana oxsar nese var men acilmisam?ne olar cvb verin,hekime getsem hekim ne ile yoxlayir acilib acilmamagi

    ReplyDelete
  62. bilirsiz?indi her sey cox deyisib indi oglanlar evlenmemisden o qeder isler gorur ki ele seyler yazirlar ki valla oglanlr hekimnen daha cox bilir.burda ya da basqa saytlarda ele seyler oxudum ki,oglanlar indi qizlara inanmirlar duz eliyirler qizlar indi yaman deyisilib sevgi de qalmiyib prostu terbiyesizlik coxdu ama men isterdim ki oglanlarin da bir az abri heyasi olsun neye lazimdi evlenmemisden 100 qadinnan yatdigini danismaq bu kisilikden kenardi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oglanlar bele işnen meşqul olmaq yaxşıdı.bu dövürde tecrübeli olmaq lazimdi.

      Delete
  63. salam.men cinsiyet orqanimi qawimiwam ve qan gelib ola bilerki bilmeden perdeni cirim? belke dirnaqlarimla cizmiwam qan gelib.bunun bele olduxunu bilmirdim indi oxudum ve cox qorxuram xahiw cvb yazin.cavabinizi gozleyirem

    ReplyDelete
  64. yaxsi qiz qizliq perdesini cirdirmaz ancaq evlenen sonra

    ReplyDelete
  65. salam hamin salamlayiram siz mene deye bilersizmi eger qiz acilib sonra ozunu tikdirirse bunu nece anlaya bilerik xayiw edirik bunu cavab yazin bu ele weydirki insan taleyi bundan aslidir.diqqetinize gor sagolun

    ReplyDelete
  66. Salam.Sizin cavabiniza cox ehtiyacim var.menim 19 yasim var.nisanliyam.indiyedek heyatimda hec bir oglan olamyib.nisanlimdan evvel hec bir oglanla el ele tutmamisam bele.ama bu movzulari oxuduqdan sonra icimde subheler meni bogur.geceler yata bilmirem.Sentyabr ayinda toyum olacaq.Nisanlimla aramizda yalniz qucaqlasmaq olub birde hemise meni uzumden opur.Cox anlayisli oglandi hec vaxt mene toxunmaz.ikimiz de toy gununu gozleyirik.Lakin mende ozumu rahatlasdirmaq ucun qizliq perdeme elimle toxunmusam cox olub bu. Cooooooooox narahatam cox.Hec bir gunahim olmadigi halda qizliq perdeme nese olsa men ne ederem?bunu men nece bilim ki mende her sey qaydasindadir yoxsa yox?ginekoloqa gede bilmerem.utaniram.hemde nisanlim sorusar hara gedirsen?cooox xahis edirem mene bir cavab yazin cox ehtiyacim var.Qizliq perdesi zedelenende nece olur?bunu hardan bilmek olar??

    ReplyDelete
  67. Salam Aynur xanim eger siz toxunduqunuzda qan gelmeyibse hec qorxulu bir sye yoxdu.Narahat olmayin eger siz ozunuzden eminsinize narahat olamyin.Menimde INSALLAH ALLAH QOYSA sentyabrda toyumdu men cox rahat ve cox xosbextem cunki ozume eminem

    ReplyDelete
  68. Biyabirciliqdi,bizim qizlar lap yanirmiski...fuuu...

    ReplyDelete
  69. aynur xanim,sizin qizliq perdeniz cirilmayib,men eslinde bu sayita girmemisdim,bu sayiti dostum,verib,deyib,orda qizlar cox narahatdir,eger imkan varsa ginekoloka uz tutun,yox qorxursunuzsa,menim yanima gelesiniz,bizim klinikada perdeni yoxlamaq cox asantdir,men bundan sonra bos vaxtlarimda bu sayita girecem

    ReplyDelete
  70. aynur xanim,toyunuzda mubarek,qorxmayin,ureyiviz narahat olmasin,inanin mene,zeng edin isteseniz?055-426-62-67,xahis edirem,meni yalandan narahat etmeyin,cox xahis edirem,sualiniz varsa zeng edin.

    ReplyDelete
  71. Evvalam salam necesniz men bawa duwe bilmirem bele weyleri niye burda asyt vasitesiyle yaziriq axi biz bilmeliyik ki,burda ozumuzden qeyri milletlerde baxir niye core bulmelidirler bele sohbetleri.Men azeri avari olsamda azerbycanda yawamira .

    ReplyDelete
  72. ayda qizlar siz ozuvuzu ne gune qoymusuz?hele utanmaz utanmaz bura da yazirsiz ee....oxudum valla men sizin yerivize utandim...ayib ee valla......yeni bele cetindi toyu gozlemek?bu qeder vacibdiki toydan qabaq kiminlese olasan?nolub vaxt gelecek o qeder yoldasinnan olacaqsanki belkede bezeceysen...ayibdi axi......

    ReplyDelete
  73. Deyirem milleti qorxutmuyun...hecneyi olmuyanda indi elin salib yoxluyacaqki goren nedi veziyyet vurub desecek:D...cox profesional qiz harda oldugun hiss edir,hetda cinsi elaqeye girir ora catanda deyirki saxla)stop eleginen:D...

    ReplyDelete
  74. ola bilər ki, cinsi əlqədən həmin dəqiqə yox, 1 saatdan sonra qan gəlsin

    ReplyDelete
  75. salam.axir vaxtlar qizla olanda erken bosaliram.ikinciye de hevesim qalmir.sizce neden olar?

    ReplyDelete
  76. menim sikim balacadi 17 yasim var texminen 11 13 smdir me bilmek isdeyirem men evlene bilerem?qizinperdesini aca ve usagimiz ola biler?

    ReplyDelete
  77. indi demeli men qizi aca ve usaq sahibi ola bilerem mene geniw oz lori dilimizde basa salin

    ReplyDelete
  78. YEKE SIK AXTARANLR 050 512 45 23 ADIM FUAD LUBOY QALINLIQDA PERDENI MEHV EDE BILEREM !!!!!! ADAMIN ICINE BOGULANA QEDER TULLUYURAM

    ReplyDelete
  79. MEN HEMDE HAMILE QOYURAM 0505124523 OGLAN USAGI 200 MANATA 100 MANATA QIZ USAGI QOYURAM COX SELIS DAXIL OLURAM QIIZN ICINE 5 !

    ReplyDelete
  80. ALA BURDA GORDUM COXUVUZ OZ MAMISINA BARMAG EDIBDI HEC GEREK YOXDU MENIM YEKE DASSAGIM SIZE KOMEK OLAR HAYIF DEYIL O BARMAGLAR GELECEKDE USAIGNIZIN GOTUNE SOXACAQSIZ AXII

    ReplyDelete
  81. TFU SIKIM BLE BARMAG ELEYIRLERE MAMSIDARINA SIK DURA DURA TFUUUUU

    ReplyDelete
  82. ala bu qizdarda heya abir deyilen wey qalmiyib ala besdirinde doydurduz ona buna sora deyirsizki meni seven belede qebul eliyer hansisa oglan sizi acig sekilde qebul elemelidi biri deyir ucu girdi biiri deyir cubug girdi biri deyir barmag girdi ala besdurunde ayibdi

    ReplyDelete
  83. sonraki pewmanciliq fayda vermez. qizlar barmaginiz qirilsin hemin an,coxunuz yazirsiz barmagmla bele etdimsad oncun qirilsinki gorek onda nec yazawsiz xexe

    ReplyDelete
  84. qizliq perdesi harda ve neceye tikilir

    ReplyDelete
  85. menim 17 yasim var doktor men kiminlese beraber olanda ozumu nedense tez bosaldiram on sebebi nedir zehmet olmasa cavab verin

    ReplyDelete
  86. Sag elin orta iki barmagi qatlanacaga kimi soxduqda qizliq perdesi acila biler?

    ReplyDelete
  87. Salam men barmagimla bosalirdim ama hemin bosalmanin seherisi menden qan geldi 3,4damci aciq rengli idi bu perdenin desilmeyidi yoxsa zedelenmeyi?

    ReplyDelete
  88. Qizliq perdesine tesadufen penisin cuzi toxunmasi neticesinde 1damci aciq rengde qan gelib..bu qizliq perdesi pozulub ya yox

    ReplyDelete
  89. Qizliq perdesini neciye berpa eliyirler bir de qadin cinsiyet orqanlarinin kenarinda qulaqciqlar emele gelende onu da emeliyyat ile berpa eliyirlermi?

    ReplyDelete
  90. barmaqla masturbasiyadam sonra azaciq qanin gelmesi(sabahisi aybasi olub)qizliq perdesinin cirilmasidi?

    ReplyDelete
  91. salam.Saytiniz cox gozeldir.Insan bilmediyi melumatlari burda oyrene bilir ve mende size bir sual vermek isteyirem ama sizden cox xahis edirem mene aciq ve izahli bir sekilde cavab yazasiniz.Sualim budur ki bir qizla cinsi elaqede olmusam axsam cagi.Ama yadimda deyil qabaqdan olub bakireliyin pozmusam yoxsa arxadan olmusam.Duz 2 defe olub cinsi elaqe.Men deqiq nece bile bilerem o qizin bakireliyi pozulub yoxsa yox.Mene ele gelir arxadan etdim ama deqiq yadimda deyil.Qizin ozununde yadinda deyil.Cox artiq derecede xahis edirem mene komek edin men hardan bile bilerem ki bu qiz bakireliyini itirib ya yox ?...yeni qisaca demek isteyirem bele zahiri gorunusle hekime getmeden bilmek olmaz.Yeni bakirelik pozulandan sonra qizda ne elametler olur ? belke bu haqda yazsaz mene komek olardi.Birde bunu deyim ki ola biler ki qizi arxadan edende bakirelik zede alib pozulsun.Ve yaxud bele deyim bele hal ola biler ki bakirelik birinci defe pozulsun ama qan gelmesin.Arxadan olanda qabaqa ziyani var qan gelmesede.Cox narahatam mene aciq cavab yazin.Cox xahis edirem.Axrinci sozumde budur ki bakirelik pozulanda qizda oglanin cinsiyyetinde qan olur ?....saytiniza ugurlar.Sizden aciq cavab gozleyirem.Sagolun.Sualima gorede cox uzr isteyirem ama narahatam basqa carem yoxdu...

    ReplyDelete
  92. Men Hec qizliq perdesinin nece olduqunu bilmirem. Olmamiwam qizla

    ReplyDelete
  93. Bir az narahatam amma gunah olduquna gore getmirem qiz yanina

    ReplyDelete
  94. Salam.menim18 yawim var.heckmle cinsi elaqede olmamiwam ama cox vaxt oz elimle yada guzguyle qizliq perdeme baxiram birinde elim cox derine getdi ve biraz qan geldii ama cox ac hec bilmiyecek qeder ama geldide ((coxx qorxuram hekime de getmeye utaniram.nece bilim pozulub yoxsa yox?komek edin

    ReplyDelete
  95. Doktor, bes men ewtimiwemki qizliq perdesi 7 dene olur? bu yalan sohbetdi?

    ReplyDelete
  96. Mən öz sevgilimlə olmuşam ama qan gəlməyib bilmək isdiyirəm açılar ya yox

    ReplyDelete
  97. salam hekim baqisdiyin narahat edirem,.amma bilmek isded bir sual var.men cox naraxatam.men bir gun cinsiyyet orqanimi ustden qasiyirdim.amma iceri salmadan barmaqimi.ve sonar gordumku menim paltarimda bir iki damci qan var.ve hemin gun aybasi oldum.sizce menim qizliq perdem pozulub.cox naraxatam ozud nisaliyam

    ReplyDelete
  98. sayitinizi cox beyendim superdi

    ReplyDelete
  99. menimde basima bele bir hadise gelib sualimi cavabldirmagnizi xais edirem avqusd ayinda aile heyati qurdum ilk gecemizde ilkdefe idiki yoldawimla olurdum ona kimi heckesle elaqem olmamisdi ama mende olduqdan sonra hecne gelmedi ama bunu yoldawim meni gozel tanidigna gore heckime bildirmedi bu nece olurki baw verir bele birwey mumkundurmb sualima gore herkesden uzur isdeyirem cavabinizi gozdeyirem

    ReplyDelete
  100. , men cox ehtirasli biriyem ve gun erzine ele olur ki uc defe bowaliram qicimin arasina neyse qoyub surturem ora ve bowaliram bir gun bele etdim ayag yoluna getdim ozumu qurlayanda salfete bir az qan geldi lap az bu neden ola biler ?

    ReplyDelete
  101. Cox ehtirasli oldugumnan olar yoxsa qizligim pozulub ? Amma yalnir surtunmuwem bawka hec elimide vurmamiwam

    ReplyDelete
  102. Mene ele gelirki menm qizligimda ifrazat gelir

    ReplyDelete
  103. Salam sizden artiq derecede xahis edirem menim sabah toyumdu 8 yasimda olanda 5 yasinda qonsunun usaqi ile aramizda surtunme olubda cinsiyet orqanlarini birbirini yeqin meni anladiz
    xayis edirem deyin gorum 5 yasinda usaqin 3 santiliq cinsiyet orqani 8 yasli qiz usaqinin qizliq perdesini cira bilermi? Amma 100% qan gelmeyib ne olar mene tez cavab verin

    ReplyDelete
  104. "çəhrayı rəngli (vagina ifrazatları ilə qarışdığı üçün qanın rəngi açılar) bir neçə damla qan gələ bilər." Men bir defe.masturbasiy edende çox.üzr.isteyirem.barmağımı salmışdım ve qan gelmişdi. Ama sizin vurğuladığınız rengde deil normal qan renginde 1-2 damla yox biraz çox gelmişdi Dırnağım uzun idi. Olabilermi ki qızlığım pozulmasın???

    ReplyDelete
  105. Salam Şövkət xanım. Bu barmağınızın nə qədər dərinə salmağınızdan asılı ola bilər. Ola bilər ki, pozulsun. Amma əksi də ola bilər. Yəni burdan dəqiq demək mümkün olmayacaqdır.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam məndə barmagimi azca salmışam ama ne agri nede qan gelmeyib qizliq perdem zerer göre biler?

      Delete
  106. Salam menim 12 yasim olanda barmagimi azca iceri salmisam ama qan gelmeyib hec agrida olmayib hecne hiss etmedim sizce men acilmisam? Guzgude baxiram azca desik var sizce desik olmagi normaldi yoxsa butov olur? Xais edirem cavab yazin

    ReplyDelete
  107. Salam bir qızın arxadan olub və yaxud olmamağın necə bilmək olar

    ReplyDelete
  108. Salam. Mən uzun cism vasitəsi ilə masturbasiya elədim özümə. Baxıram açılmamışam. Deşik var. Qanda gəldi çox azda olsa. Toy gecəsi əlaqə zamanı qan gəlməsə bakirə olmadığım zənn ediləcək?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam.
      Qızlıq pərdəsinə zərər vermiş də ola bilərsiniz verməmiş də. Xüsusən uzun sərt cisimlər qızlıq pərdəsi üçün təhlükəlidir.
      Əgər pərdə pozulubsa o zaman artıq bakirə deyilsiniz. Dəqiq bilmək üçün ginekologunuza yaxınlaşın

      Delete
  109. Salam qizliq perdesi acilan zaman qanin rengi her qizda eyni olur yoxsa nece?

    ReplyDelete
  110. salam, mene yaza bilersiz cox vacibdi sualim var size cox xahiw edirem

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam buyur suallarini mənə şəxsi emaila yaza bilərsən
      nezrinceferova560@gmail.com

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  111. Ay qizlarr ay qizlar bu nediii yazirsiz hec olmiya emailine yazinda suallarinizi burda her kes gorur yazdiglarivizi oglanlarda var burda.oglanlar niye girirki bu sayta😕.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam xanim menim perdem vesebete minende citilib tikdirmey istiyirem

      Delete
  112. Ay qizlarr ay qizlar bu nediii yazirsiz hec olmiya emailine yazinda suallarinizi burda her kes gorur yazdiglarivizi oglanlarda var burda.oglanlar niye girirki bu sayta😕.

    ReplyDelete
  113. Salam sorucmaq isteyirdimki men ayagimi aralyanda ele bilki nese aralanir hamida beldi??qeyd edimki hec kimle elaqede olmamiwam hec ne icine salmamiwam nese olar?

    ReplyDelete
  114. Haqli olduğunuz halda hech bir şeyden qorxmayin yardımcınız Allahdir. bilmiyerekden perdeniz zede alibsa bele
    Amma zina edenlere gelince Allah gizliydi açığa chixarandi.zina edenler tövbe edib evleneceği adama eybini desinler birdaha o yola gelmeseler Allah qapi achar inşallah
    Eger ki gerçekten düzgün yola qayidiblarsa

    ReplyDelete
  115. Salam qizla gelini aid elemek ucun nece bilmek olar?

    ReplyDelete
  116. Salam arxadan olanda qizliq perdesi zerer gore bilermi ?amma qan gelmisdi .zerer gore bilermi?xahis edirem sualima cavab verin

    ReplyDelete
  117. Salam arxadan olanda qizliq perdesi zerer gore bilermi qanda gelmisdi agrilarda olmusdu.xahis edirem sualima cavab verin

    ReplyDelete
  118. Havadandi nedendi bilmirem olkede her 10 qadinnan 9 u yanir

    ReplyDelete
  119. Serhleri oxuyuram. Dehsetdi. Cavan cavan qizlarimiz ne gundedir. Biabirciliq.
    Hara gedir bu cemiyyet ? Kimi alacaq bu oglanlar ?
    Allaha bir duam var, and verirem Allaha izzet ve celalina.
    Kim kime layiqdirse, hemin adama da qismet olsun. Kim ne yuvanin qusudursa oz tayina qismet olsun.
    Temizler temize, natemizler ise natemizlere qismet olsun.
    Allahin salami olsun namusunu ve iffetini qoruyan oglan ve qizlara.

    ReplyDelete
  120. Salam menim birdefe vesebete minende oturacagi dusmusdu orama turbasi girdi qanadi indi qalmisam harda tikdirm

    ReplyDelete